Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Ett par som sitter tillsammans på en dejtEtt par som sitter tillsammans på en dejt
Guider
Content Specialist
Uppdaterad:20/08/2024

Krydda till ditt sexliv med Play Sheets

Låt oss vara ärliga – att prata om våra sexuella önskningar, fantasier och gränser kan ibland vara lite pinsamt. Men tänk om det fanns ett roligt och enkelt sätt att dyka in i dessa saftiga konversationer? Det är här vi välkomnar dig till världen av play sheets!

Play Sheets kan vara ett praktiskt verktyg som hjälper dig och din partner att utforska vad ni gillar, vad ni är nyfikna på och var gränsen går - utan att det blir pinsamt.

Låter ganska trevligt, eller hur? Och vet du vad? Vi har lagt in en speciell överraskning åt dig - ett färdigt Sinful Play Sheet, tillgängligt för nedladdning helt kostnadsfritt!

Så följ med oss på den här resan för att lära dig vad play sheets är, hur man använder dem och hur du skapar dina egna!

Så, vad är ett Play Sheet egentligen?

Ett play sheet är som en personlig meny för dina sexuella begär. Hmmm... Är du hungrig än?

Det är ett frågeformulär som täcker en rad olika aktiviteter, från milda till vilda - så att du och din partner kan dela med er av vad ni gillar, vad ni är nyfikna på och vad som är helt förbjudet. 

Genom att fylla i en sådan skapar du inte bara förutsättningar för några roliga nätter, du ser också till att allt sker i samförstånd och är bekvämt för er båda.

En kvinna som ligger i sängen och skriver

Hur man använder ett Play Sheet

1 - Fyll i det separat

Varje partner ska fylla i sitt eget Play Sheet oberoende av varandra. Om ni båda gör det samtidigt rekommenderar vi att ni gör det i olika rum - detta kommer att säkerställa ärliga och opåverkade svar.

2 - Dela och diskutera

När båda arken är klara, ta er tid att sitta ner tillsammans och diskutera era svar.

Det här är det perfekta tillfället att ställa frågor, söka förtydliganden och förstå varandras perspektiv.

Innan du har detta samtal är det viktigt att ni båda är bekväma, avslappnade och öppna för att diskutera era önskningar och gränser.

3 - Ta med ett öppet sinne och släpp tankarna på dömande

Sexuella samtal kan vara sårbara och djupt personliga. En person kan under lång tid ha haft vissa önskningar, fantasier och nyfikenheter utan att dela dem med någon. Exempelvis på grund av förlägenhet eller rädsla för att bli dömd.

Att vara fördomsfri innebär att man närmar sig dessa samtal med empati och en vilja att förstå sin partners perspektiv. Det uppmuntrar till ärlig och transparent kommunikation, så att ni båda kan dela era tankar och känslor fritt.

4 - Revidera regelbundet:

Önskningar, gränser och sexuella preferenser kan förändras över tiden, varför vi rekommenderar att du regelbundet reviderar dina play sheets för att uppdatera dina preferenser och säkerställer fortsatt ömsesidig förståelse och njutning.

Ett par som sitter tillsammans och pratar

Hur du skapar ditt eget Play Sheet

Att skapa ett skräddarsytt Play Sheet kan vara ett roligt och kreativt sätt att utforska ert förhållande. Här är några saker att inkludera i ditt DIY-Play Sheet

:1- Börja med öppna frågor: Inkludera frågor som möjliggör djupare reflektion, till exempel "Vad är en fantasi som du aldrig har delat och vill prova?" eller "Hur känner du dig om dirty talk?"

2- Välj dina kategorier: Inkludera olika typer av sexuella intressen och aktiviteter, som sensorisk lek, bondage, rollspel eller eftervårdspreferenser. Se till att täcka in en mängd olika aktiviteter för att få en fullständig bild

.3- Gör det enkelt att svara: Lägg till ett betygssystem så att du och din partner enkelt kan kommunicera er bekvämlighet och entusiasm för varje aktivitet (t.ex. alternativen "Ja, kanske, nej" eller "Det här eller det där").

4- Lämna utrymme för anteckningar och önskemål: Lämna utrymme för eventuella ytterligare kommentarer eller anteckningar som kanske inte passar in i standardfrågorna eller som kanske inte har tagits med.

Play Sheets är till för alla

Även om Play Sheets är ett måste i BDSM-dynamik, är de också ett lysande verktyg för alla par som vill dyka djupare in i sin sexuella relation. 

Det kan ibland göra de obekväma samtalen enklare genom att ge dig en färdplan att följa. Och vem vet? Du kanske upptäcker en ny fantasi eller två på vägen.

Så, är du redo att komma närmare din partner och krydda saker och ting? Hämta hem Sinful Play Sheet eller skapa ditt eget, fyll i det och låt de sexiga äventyren börja! Du kan tacka oss senare.

Ett par som sitter tillsammans på en dejt

Fler artiklar

    Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

    Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

    Snabb och diskret leverans
    Fri frakt vid köp över 700 kr
    Postnord
    Instabox
    Visa
    Mastercard
    Maestro
    Klarna
    PayPal
    Swish

    Snabb leverans

    Postnord
    Instabox

    Säker betalning

    Visa
    Mastercard
    Maestro
    Klarna
    PayPal
    Swish

    SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

    Alla modeller är över 18 år.

    Copyright © 2008-2024 Sinful